In tegenstelling tot tweelingzus Elien (en Peter) kozen Charlotte en Charles (ChaCha voor de vrienden) voor een mooie en warme nazomerdag om te trouwen. Na de first look thuis in Sint-Martens-Latem hoefden we maar net "om de hoek" naar de feestlocatie 't Goed Quathem. Als er iets is waar Charlotte wel in thuis is, dan is het stijl... van de jurk (Ayanne Gent) over de bloemen (Viola Gent) tot de zaalaankleding en catering (L'Autre Vie Latem), alles was tot in de puntjes verzorgd... en uiterst fotogeniek uiteraard :-)
Shooten deden we dan ook ter plaatse in de landelijke omgeving. Voor de waaiende jurk-foto was het even zoeken naar de goeie windrichting, maar niks dat de hulp van "professionele sleep-opgooister" Elien niet kon oplossen :-D
Een intieme openluchtviering met mooie getuigenissen van vrienden en familie werd gevolgd door een feestelijke receptie en uitbundig dansfeest in een setting om van te dromen. Charlotte en Charles, bedankt voor jullie vertrouwen, het was een genot als fotograaf om jullie dag te mogen vastleggen!


Back to Top