Verstuur / Submit
Bedankt voor je bericht! Je mag spoedig een antwoordje van mij verwachten :-)
PrivacyVERKLARING:
Door gebruik te maken van mijn diensten verzamel ik onvermijdelijk uw gegevens. 
* Contactgegevens: deze zijn uiteraard nodig voor de goede werking en communicatie tussen mij als fotograaf en jullie als "klant". Hoofdzakelijk maak ik gebruik van e-mail om afspraken te maken met betrekking tot de gevraagde reportage. Na de reportage worden deze boodschappen gewist, enkel adresgegevens worden opgeslagen voor onze administratie (zie hieronder). Dit blijft echter beperkt tot uw e-mailadres en postadres (voor bvb facturen). 
* Waar worden uw gegevens bewaard? Mijn administratie is cloud based via de services van Google (gmail, google docs). Alle info betreffende hun privacy compliance vind je hier en hier. Enkel ikzelf heb toegang tot deze administratie. Postadres-gegevens zijn enkel zichtbaar voor mijn boekhouder bij afgifte van facturen voor de wettelijke kwartaalaangiftes van de BTW.
* Fotomateriaal: het is onvermijdelijk dat ik door mijn fotografische activiteit foto-opnames vastleg van u en/of gasten op uw feest. Deze bestanden worden lokaal bewaard op harde schijven met backups naar cloud services van Amazon en Backblaze. Deze website en de bijhorende gegevens staan gehost op de platformen van Adobe. Voor sommige opdrachten hanteer ik de mogelijkheid om foto's te bestellen via de printshop. Deze zijn enkel zichtbaar voor u via de verkregen login-gegevens. De fotobestanden zelf staan opgeslagen op de servers van oypo.nl waarmee een verwerkersovereenkomst van kracht is. 
* Marketing: ik verzend geen nieuwsbrieven of andere berichten ter promotie van mijn activiteiten via uw e-mailadres. U kan op de hoogte blijven van de laatste nieuwigheden via mijn social media-kanalen waarop u vrij kan intekenen of afmelden.
* Wenst u dat bepaalde gegevens worden gewist? Stuur mij dan gerust een mailtje via info [at] stevengoovaerts [punt] be
Back to Top