Ik ben Steven en vaak zie je mij niet of amper. Simpelweg omdat er bijna altijd een camera voor mijn hoofd hangt. Daarom heb ik hieronder maar wat foto's gezet zodat je mijn tronie al eens kan bewonderen... Mijn dochter zegt vaak dat ik boos kijk. Maar dat ben ik zeer zelden. En al zeker niet op fotoreportage.
Van opleiding ben ik journalist. Maar eigenlijk nam ik altijd al liever een fototoestel in de hand dan een pen. Ik steek de schuld daarvoor op mijn vader, want die was ook fotograaf. Fulltime met een eigen studio. Maar waar hij het haatte om huwelijksreportages te doen, dat is dan weer net wel mijn dada. Steek me dus niet in een studio want ik loop weg. Fotografie is voor mij een virus dat van een hobby naar een zelfstandig bijberoep is uitgegroeid. En die combi met een hoofdberoep waarmee ik jullie niet ga vervelen, loopt al bijna 15 jaar. Een hoofdberoep waarvoor ik al genoeg binnen zit, dus laat mij maar buiten kiekjes maken.
Nog random weetjes? Ik heb een fantastische plusdochter van 17 en een eigen ongeleide projectieldochter van 9. Ik ben een autosportfanaat, al is dat fel geminderd sinds vroeger en is dat wat gedraaid richting het wielrennen. En zo durf ik zelf ook al eens op een koersfiets kruipen voor mijn wekelijks ritje. 't Is een oud exemplaar... dat past bij mijn gezegende leeftijd, kuchkuch. Als ik nog ergens zot van ben, dan is het van de zee. Ik hou van onze lelijke belgische betonkust, maar ook van de uitgestrekte natuurpracht van de Wadden, met Texel als tweede thuis. Als je eens wil kijken wat ik daar zoal fotografeer, dan moet je maar doorklikken naar deze site.
Van nature ben ik een verlegen scheet. Ik loop dus niet graag in the picture en ga op reportage dus ook niet de roepende filmregisseur uithangen. Jullie als koppel en jullie liefde voor elkaar staan centraal op jullie grote dag, niet de fotograaf (en ik dus al zeker niet). Ik ben de vlieg op de muur (weliswaar uitgerust met professionele apparatuur) die al die fijne momenten en emoties van jullie huwelijk discreet registreert. En wanneer die onvergetelijke trouwpartij voorbij is, blijven de foto’s als eeuwige herinnering bewaard. Een trouwreportage is voor mij veel meer dan een portretsessie in het park, maar een reconstructie tot in de kleinste details van jullie mooiste dag, van dat moment bij de kapper waarop de spanning stilaan opbouwt... tot de gekste dancemoves op het avondfeest.

Wat krijg jij van mij als je me boekt voor een huwelijksreportage?
* Democratische startprijs vanaf 6 uren reportage, vervolgens uurtarief (je beslist zelf hoe lang je me wil inschakelen)
* Geoptimaliseerde foto’s op USB of elektronische transfer
* Album niet verplicht... maar bestel er toch maar eentje bij, foto's zijn zoveel mooier als ze afgedrukt zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier
* Cameraschuw? Pak je niet op papier? Zever! Gezever! Maar je kan gerust al eens oefenen voor je grote dag door een verlovingsshoot erbij te boeken. Al vanaf ocharme 200€ heb je er eentje... en je kan de foto's meteen gebruiken voor je save the date of uitnodiging.
* Afgeschermde online pagina met galerij waar je ook prints, vergrotingen etc kan bestellen

Interesse? Gebruik het formulier op de contactpagina voor een offerte op maat!
stevengoovaerts.be | Steven Goovaerts | Mussenhoevelaan Boechout | BE 0888.142.985 | +32.497.604.984
Wil je iemand een shoot cadeau doen? Vraag naar onze cadeaubon!
Back to Top