De huwelijksdag van Evi en Davy, da's een "specialleke". Evi is een collega op het werk, en hoewel mijn aanpak voor iedereen hetzelfde is, voor iemand die je beter kent, ligt het zenuw-level net dat tikje hoger ;-) 
Net voor de first look gingen de hemelsluizen open... het raampje van de Rolls ging niet meer dicht wat zorgde voor een halfnatte chauffeur. Allemaal geen drama, dat zijn de leuke anekdotes die zo'n dag memorabel kunnen maken (zolang die Rolls maar niet definitief de geest geeft natuurlijk). Tijdens de lunch trok de hemel helemaal open, dat maakt het toch net iets comfortabeler om te shooten. Dat deden we rondom en in het Hof Ter Linden in Edegem. Omdat ik bij een vorig huwelijk daar ontdekt had dat de leegstaande kamers boven in het kasteel eigenlijk fotogenieker waren dan het park er rond, gingen we natuurlijk ook daar de nodige shots maken.
En dan nog een bijkomend voordeel van een feestlocatie op 10 minuten van je eigen woonst? Na een fijn feestje gewoon met de fiets naar huis... als ge het sleutelke van uw slot natuurlijk niet onvindbaar begraaft in uw fotozak... ;-) ;-) 
Back to Top