Een van de leuke dingen aan huwelijksreportages is dat je al eens plekjes ontdekt in ons land waar je nooit eerder geweest bent. Hanne & Jens wonen dan wel in Duffel, maar ze hielden hun feest in de werkelijk prachtige zaal Eldorado in Humbeek. De art-deco feestzaal is inmiddels geklasseerd als monument en dit pareltje zal dus ook zo bewaard blijven. De zaal is niet de makkelijkste qua belichting voor een fotograaf, maar als je het goed doet, wordt je rijkelijk beloond ;-)
Hanne en Jens kozen voor een zeer persoonlijke, intieme ceremonie. Voor de foto's konden we natuurlijk niet anders dan een paar shots nemen in een lege zaal. Maar daarnaast hadden ze ook nog eens drie (3!) knappe locaties uitgekozen in de buurt: het Lintbos, de perrons van het aftandse station van Vilvoorde en de verlaten monumentale hal van Parmentier aan de Houtkaai. Eigenlijk waren het vier plekjes, want ook een graanveld om de hoek konden we niet laten schieten. En oh ja, uiteraard ook nog wat kiekjes voor de leuke vintage gevel van de feestzaal.
Na een gezellig diner met foodstands mocht het dansen ingezet worden op de tonen van Hanne en Jens' lijflied van Wim Soutaer. Het werd dan wel dansen in de zaal en niet in de zon, maar het leven omarmen zal voor dit topkoppel geen problemen opleveren.
Back to Top