Soms kan je ook door een puur toeval fijne opdrachten in de wacht slepen ;-)  De kindjes van Isabel en Johan zitten op dezelfde school als die van... Hanne en Kurt. En daarom mocht ik ook voor het huwelijk van dit fijne koppel mijn camera's uit de tas halen. Isabel en Johan trouwden eind september, op een heerlijke Indian Summer-dag (sorry-not-sorry voor hen die een hekel aan die term hebben, haha). Als je in Ranst, Broechem of Oelegem woont, hoef je voor de burgerlijke inzegening niet naar een duf gemeentehuis, maar dan kan je terecht in het prachtige Vrieselhof. En wil je een knusse ceremonie, dan kan je naar het idyllische kerkje van Millegem.
De fotoshoot deden we op twee locaties. Deel 1 met de kindjes in de voormalige Fijnproeverstuin in Ranst, een inmiddels semi-overwoekerde serre waarvan ik het nog altijd doodjammer vind dat de uitbaters gestopt zijn met de plek als feestlocatie aan te bieden. Voor deel 2 keerden we terug naar het Vrieselhof om nog wat mooie herfsttinten mee te pikken in de najaarszon.
Uiteraard mocht ook een stijlvolle receptie en avondfeest niet ontbreken in 't Graevenhof te Schilde om de dag van Isabel en Johan compleet te maken.
Back to Top