Lotte en Tom moeten zowat het eerste koppel zijn dat mij (quasi) boekte tijdens een andere huwelijksreportage (zie Evelien & Tobias). Het is als fotograaf altijd fijn om enkele maanden later in een ietwat vertrouwde omgeving of vrienden/familiegroep terecht te komen... wat uiteraard niet wil zeggen dat we voor andere koppels minder ons best zouden doen (wink wink). 
En om van vertrouwde omgeving te spreken: sommigen herkennen de shootlocatie misschien nog van deze: Karolien & Niki. Eén van mijn favoriete plekken overigens voor dit soort werk, open ruimtes waar ook nog eens een hoog standpunt mogelijk is, vind je niet veel in ons volgebouwde Belgenlandje.
Verder werd het een dag met de nodige emotionele traantjes, verrassingen (politie-escorte! flashmob!) en de voor mij persoonlijke ontdekking van de fantastische feestzaal De Oude Brouwerij. Lotte en Tom, dikke merci voor het vertrouwen! En uiteraard ook dikke merci aan Evelien en Tobias want zonder jullie had ik dit topkoppel misschien/waarschijnlijk niet tegen het lijf gelopen :-)
Back to Top