Een Belgo-Nederlands huwelijk, yes! We spreken dezelfde taal (nou, doorgaans toch, haha) maar toch is het zo verschillend, al zit het 'm vooral in de details. De taart bij de borrel en niet als apotheose na het diner. Vroege dansfeestjes (de DJ staat in Nederland al in te pakken als het in België pas echt op gang komt). Doorgaans lijkt het bij de Noorderburen wel meer "laidback" en minder aan de toch nog vaak aanwezige klassiekere protocollen onderworpen als bij ons.
Maar de liefde, warmte en genegenheid, die is er altijd wel! Zeker ook bij Maarten en Jordy. De ouders van Jordy kenden we persoonlijk al langer, dat maakt de insteek al van in het begin wat losser. Maar ook bij de Nederlandse kant voelden we ons al snel thuis! 
Voor de fotoshoot trokken we naar de Loonse en Drunense duinen. Een aanrader voor natuurliefhebbers die in Kaatsheuvel de Efteling liever links laten liggen ;-) Wel opletten in het voorjaar voor eikenprocessierups ("gaan jullie even bij die boom staan... of wacht, toch maar niet!"). Ook de trouwlocatie bij Kasteel Dussen was top voor nog enkele foto's, een emotionele ceremonie, een gezellige borrel en diner en een stampend feestje. Nederland-België? Beide winnaars!
Back to Top