Marianne & Wim trouwden op het einde van de zomervakantie 2019... maar de zomer deed er nog gauw een schepje bovenop met een snikhete dag :-) Vervoer naar het ochtendgedeelte ging met de fiets, handig in de straatjes van Berchem. Dochtertje Stien stal al onmiddellijk de show vooraleer Wim onder het goedkeurend oog van de talrijk aanwezige buren een eerste blik op zijn bruidje mocht werpen. Na de first look en de burgerlijke ceremonie een "mini-speed-fotoshoot" (dixit het draaiboek) op het Kunstenpleintje achter het districthuis en vervolgens wandelen naar de St-Willibrorduskerk voor de viering (alweer hoera voor frisse kerken op zwoele dagen!)
Voor het eerst in al die jaren huwelijksfotografie mocht ik dan eindelijk eens foto's maken aan de Parkbrug. Een gevarieerde shoot overigens waar we ook de strakke architectuur van de hoogbouw en verrassende hoekjes van Park Spoor Noord meepikten. Nog meer verrassing ontdekte ik achteraf bij de verwerking van de foto's... want blijkbaar werden we bij enkele shots aan de graffiti van het skatepark ongemerkt maar vakkundig door enkele skaters "gemoond" (zoek de foto hieronder)
De locatie voor het avondfeest was eveneens een ontdekking voor mij. De originele setting van De Natie bleek erg sfeervol en ook dankbaar voor een huwelijksfotograaf. Marianne & Wim genoten met hun gasten van een lekker diner volgens het food sharing-concept alvorens dansend de nacht in te gaan. 

Wim en Marianne, super bedankt dat ik jullie dag in beeld mocht brengen! En ook nog eens dikke merci aan Anneleen & Peter en Maya & Wouter voor de aanbeveling! :-)

Back to Top