Huwelijksfotografie is geen kost, maar een investering. Je huwelijksfotograaf zorgt ervoor dat al die mooie momenten op je grote dag een blijvende tastbare herinnering blijven. Wat doet hij/zij daar allemaal voor? Of anders gezegd: wat krijg ik voor de prijs? :-)
> Een persoonlijke kennismaking en bespreking voor het huwelijk. Een losse babbel, een volledige reportage bekijken (en geen best-of op internet), verwachtingen en wensen aftasten etc. Zit dat gesprekje goed? Dan heb je de juiste fotograaf gevonden. Ook een eventueel follow-up gesprek om de definitieve dagplanning te doorlopen kort voor het huwelijk is inbegrepen!
> Fotografie ter plaatse gedurende de afgesproken duurtijd (well d’uh!). Maar je fotograaf doet meer dan afdrukken. Hij/zij is voortdurend alert om grote en kleine momenten vast te leggen. Zoekt steeds naar de perfecte hoekjes en kantjes voor het meest originele shot. Is aanwezig (voor een tip links of rechts) en ook weer niet (ik ben geen regisseur of ceremoniemeester) om zo weinig mogelijk op te vallen. Ik ga misschien niet voor hét spektakel-shot, maar ik vertel jullie hele dagverhaal in mijn foto’s.
> Meer dan 15 Jaar ervaring met huwelijksfotografie
> Verplaatsingen binnen België. Ik woon in het Antwerpse. Maar jullie mogen niet het “slachtoffer” worden van de afstand als jullie in Brugge of in Aarlen willen trouwen. Dus zijn de verplaatsingen binnen België inbegrepen.
> Naverwerking van de foto’s. Dit is iets waar niet zo vaak bij wordt stilgestaan. Want ja, alles wordt digitaal gefotografeerd en ja, we gaan met veel foto’s naar huis. Maar nee, er is achteraf nog wel wat werk nodig. 
Selecteren. Niet omdat ik je niet alle foto’s wil geven, maar omdat veel opnames meerdere keren gemaakt worden en we daar net die juiste milliseconde met het juiste moment uit willen pikken. Het aantal uiteindelijk geselecteerde beelden varieert naargelang de lengte van de reportage, er is geen meer-/minderprijs voor het verkrijgen van meer/minder foto’s.
Optimaliseren. Beetje corrigeren, beetje aanscherpen, de look & feel van de fotograaf in het beeld leggen… Maar vrees niet, ik ga niet met de grove photoshopborstel doorheen je foto’s. 
> Je krijgt de geselecteerde foto’s digitaal. In webresolutie (met watermerk) meteen na het afronden van de naverwerking via wetransfer. Na betaling van de eindfactuur volgen de hoge resolutie/printklare bestanden (zonder watermerk) en een gratis mini-album met USB-stick.
> Een digitaal webalbum. Je krijgt een persoonlijke login met de mogelijkheid om prints, vergrotingen, canvassen, alu/dibond-afdrukken etc te bestellen via onze website. De werken worden gemaakt bij een professionele vaklabo's, dus kwaliteit verzekerd!
> Wil je ook een mooie coffee table album? Dat kan! Kijk hier!.

STARTPRIJS: 1000€ incl. btw voor 6 uur (=minimale boekingstijd)
Uurtarief bijkomende uren: 150€/u

OPGELET: Heb je afwijkende wensen, wil je intiem trouwen en kom je niet aan 6 uur? Stuur me toch maar een bericht en we kijken samen wat allemaal kan!
OPTIES

Verlovingsreportage / love shoot: 
Ook op zoek naar leuke foto's van jullie voor je "Save the date" of je uitnodigingen? Zoek niet verder, want met een love shoot kan je meteen ook al even aan de camera wennen
Voor 2 personen | Duurtijd 1u | Buitenlocatie naar keuze | Selectie en optimalisatie van de foto’s door de fotograaf | Aflevering in web- en printresolutie | Mini-album 15x15cm | Login voor online galerij met shop-opties voor prints, vergrotingen, fotoproducten…
Prijs: 200€ incl.btw


Albums: 
Foto's zijn niet gemaakt om op een usb-stick of harde schijf vergeten te worden. Maak je herinneringen tastbaar, klik snel door naar onze aparte pagina en ontdek ons aanbod en prijzen
Albums zijn er al vanaf 280€ incl.btw
Back to Top