Als je als huwelijksfotograaf 8 jaar na een bruiloft opnieuw gevraagd wordt door de zus van de bruid, dan doet je dat uiteraard veel plezier. En het is altijd fijn om wat bekende gezichten terug te zien. Voor de eerste van 2017 ging het richting Gierle. Een beetje met een ei in de broek, want ik had net een nieuwe wagen en er ging ’s morgens al een verklikkerlampje branden. Gelukkig zonder erg 
Veronique en Jan beleefden hun dag op een ontspannen manier, zeker geholpen door een uitstekend lenteweertje. Als locatie voor de shoot hadden ze gekozen voor het Tielenhof, voor niet-Kempenaars zoals mezelf een waar verborgen pareltje. Ik was vooral gecharmeerd door de fantastische opslagschuur voor het brandhout. Op die plek alleen al hadden we nog wel wat langer kunnen doorgaan. Na een ontroerende passage bij de oma van Veronique in het rusthuis, ging het naar Kasterlee om de dag af te sluiten met een fijn feestje.
Veronique en Jan, van harte bedankt voor jullie vertrouwen en de warme ontvangst. En ook een dikke merci aan Tine & Tomas voor de “reclame”!
Back to Top