Voor wie eraan twijfelt: winter weddings zijn absoluut een goed idee. Family winter weddings zijn dat nog meer. In tegenstelling tot neef Niki, mocht ik er bij neef Jorg en Xenia deze keer aan beginnen zonder voorafgaande niercrisis. Oef! ;-)
Zoals ik ook toen al stelde: een huwelijksreportage van eigen familie op de plaat zetten is altijd speciaal. Je kent uiteraard al heel veel mensen in de omgeving van het koppel, maar langs de andere kant voelt het ook alsof er tegelijk meer ogen op je gericht zijn. Maar de drive om goeie beelden te maken voor eender welk bruidspaar moet dezelfde zijn. 
Na een zonnige start hadden Xenia en Jorg gelukkig voor een binnenlocatie gekozen voor de shoot... en dat bleek nodig toen de hemelsluizen zich rond de middag flink open zetten. Welk weer het ook is, de voetgangerstunnel is nooit een straf om foto's te maken. Ook de lichtstraat van het Felix-pakhuis is uiteraard heel dankbaar.
Met een ontzettend warme familie- en vriendenkring, kreeg uiteraard niemand het koud tijdens het avondfeest in Maison Mason. Muzikale intermezzo's, lekker eten en een knalfeestje, meer moet dat dus niet zijn voor die fantastische winter wedding.


Back to Top